Förutom att Frida är världens härligaste människa, så är hon väldigt begåvad och kompetent. När du jobbar ihop med Frida får du en strategisk, kreativ och strukturerad kollega eller samarbetsparter som du alltid kan lita på. Jag saknar hennes sköna norrländska och att jobba ihop.
— Hanna Eliasson, Art Director på We are Reagent
Frida är en mycket mångfacetterad copywriter. Alltifrån att ta sig an tunga strategiska uppdrag för internationella bolag till att i det enklaste ta fram slagkraftiga budskap för tex. en butiksenhet. Hon är en engagerad och idéstark kreatör som bidrog mycket till Reagents framgång som byrå. Fridas personlighet gjorde henne väldigt populär bland både kunder och kollegor.
— Thomas Lindström, VD Rootfruit Scandinavia AB (fd VD We are Reagent)

Frida
copy & kreatör

Jag har hjärtat på två platser: Skellefteå där jag är uppvuxen och Göteborg där jag växte upp. Efter flera år som copy och kreatör på västkustbyråer står jag nu på egna ben. Jag är förtjust i idéer som hänger ihop och bygger upp, vill alltid komma framåt och har ibland "svårt att låta bli".

ERFARENHET
Jag är utbildad copywriter på YRGO i Göteborg. Efter en intensiv praktikperiod på Momentum Sverige blev jag  kvar som copy i över fyra år. Därefter bytte jag byrå och tillbringade drygt två år med världens goaste gäng på We are Reagent innan vi (jag, min man och våra två pojkar) flyttade hem till Skellefteå.

VARUMÄRKEN & KUNDER
Jag har bland annat jobbat med Subway Sverige, Carlsberg Sverige, Ica, Nivea, Metsä Tissue, Svensk Handbollselit, Lohilo, Alvesta glass, Charden och nylanserade appen Once Upon.

I ETT TIDIGARE LIV
Jag har jobbat som säljare inom sportbranschen, läst ekonomi på högskolenivå, spelat hockey och elitsatsat på golf.

.